REPETITIES MAESTRO-CONCERT BEGONNEN!!

In samenwerking met de theaterwerkgroep van den Bolder organiseert Harmonie Waspik op 18 januari 2020 een groot Maestro-concert

Onlangs zijn de repetities hiervoor begonnen. Voor deze gelegenheid wordt het orkest geleid door Geerd Doomen; een jonge talentvolle dirigent, die voor het orkest zeker geen onbekende is. Geerd heeft veel ervaring met Maestro-concerten en is daarom bij uitstek geschikt om dit evenement in goede banen te leiden.

Illustere kandidaten

De organisatie heeft een zestal “BW-ers” gevonden die het aandurven de baton ter hand te nemen: Joyce Zijlmans, Rita van Strien, Ad Smits, Nol Kleijngeld, Mark van Gulik en Rutger Snels. Zij zullen door enkele deskundigen ingewijd worden in de beginselen van het dirigeren.

Kers op de taart

Naast al het muzikaal geweld dat orkest en dirigenten ten gehore zullen brengen is er nog een verrassing: De eveneens uit Waspik afkomstige musical-ster Jantien Euwe zal het publiek trakteren op enkele prachtige liederen.

Grote opkomst verwacht:

Gezien de kwaliteit die we deze avond voorgeschoteld krijgen, verwachten we een volle zaal. Het is daarom wellicht verstandig nu reeds kaartjes te bestellen. Dit kan via de website van den Bolder:www.denbolder.nl

 

Wie wordt de Waspikse Maestro? Locatie: Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik

Datum: zaterdag 18 januari 2020 Aanvang: 20.15 uur

Entree: € 12,50