Brel & Brass

Op 7 april verzorgt het orkest samen met de Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem een concert in de Leest, met als titel “Brel and Brass”. Begeleid door het orkest zingt Micheline een aantal bekende en minder bekende liederen van de onvergetelijke Belgische chansonnier Jacques Brel. Daarnaast speelt de harmonie nog enkele andere nummers, die op een of andere manier iets met Frankrijk te maken hebben.

Micheline Van Hautem is een begenadigd zangeres die overal op de wereld heeft opgetreden, o.a. in de Florence Gould Hall in Manhattan, Edinburgh, Australië en het Amsterdams Concertgebouw. Daarbij heeft zij o.a. samen gezongen met de neef van Jacques Brel, Bruno Brel, en de helaas veel te vroeg overleden Vlaamse chansonnier Zjef Vanuytsel. Momenteel trekt zij door Nederland en België met “Brel & Brass”, telkens in samenwerking met lokale HaFaBra-orkesten. Op 7 april dus met Harmonie Waspik. En met bastrombonist Jos Jansen als speciale gast.

Aanvang van het concert: 15.00 uur. Kaartjes te koop via www.deleest.nl

 

Foto: Ronald Raijmakers