Hooggeëerd Publiek

Meer dan muziek alleen

Hooggeëerd Publiek…..

Onder deze titel presenteert Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak op zondag 27 mei een wervelende middag, waarbij den Bolder zal schudden op zijn grondvesten. Wat er precies gaat gebeuren? Dat blijft nog even in mysteriën gehuld. Wordt het een circus; een concert; theater? Zeker is dat het belevenis wordt voor het hele gezin. Misschien laat het gebeuren zich het best omschrijven als “variété”.

We prikkelen al uw zintuigen

Het blijft niet bij horen en zien: alle zintuigen van de bezoekers worden geprikkeld. Er is veel vermaak, maar ook genoeg te doen, voor zowel jong als oud. Er is plaats voor nostalgie maar ook voor een blik in de toekomst. U kunt uw handen of benen laten werken, maar ook uw hersenen laten kraken. U zult van de ene verbazing in de andere vallen. En als u hongerig wordt van alle activiteiten zijn er voldoende mogelijkheden om de honger te stillen.

Natuurlijk is er ook ruimte voor muziek. De harmonie is immers een muziekvereniging. Het orkest zal een paar maal optreden. U kunt dan genieten van prachtige muziek, die ook prima in het thema van de middag past.  Het wordt een middagvullend programma.

Kom binnen in een andere wereld......

Iedereen is meer dan welkom om de middag vol te maken en optimaal te genieten van wat er voorgeschoteld wordt. Maar bent u niet in de gelegenheid om de hele middag te komen, kunt u ook later komen of eerder weg gaan.

Bij aanvang wordt u koninklijk ontvangen. Wel moet u even langs de kassa. Om deze belevenis te kunnen organiseren moet de vereniging entree heffen: Voor volwassenen wordt dat €10,--. Voor kinderen t/m 12 jaar € 3,00. Als u de kassa gepasseerd bent zult u zich in een heel andere omgeving wanen.

En dan gaat het gebeuren……..