Het Orkest

Het orkest van Volksvlijt & Volksvermaak streeft ernaar om kwalitatief hoogstaande en zeer gevarieerde muziek te maken waarbij gezelligheid niet vergeten wordt. Het orkest komt uit in de 1e divisie van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen en heeft in november 2012 weer haar plaats in de eerste divisie bestendigd.

Nieuwe dirigent: Robert van Enschot

Na een pittige tijd is het orkest in 2016 een nieuwe weg ingeslagen. Op 13 juni 2016 werd in onderling overleg de samenwerking met dirigent Steven Walker beëindigd. Na een mooie periode onder leiding van interim dirigente Lisette Harms, is gekozen voor een nieuwe vaste dirigent in de persoon van Robert van Enschot. Deze 45-jarige dirigent uit Rijen is als 9-jarige begonnen als slagwerker bij de plaatselijke harmonie. Na gestudeerd te hebben op conservatoria in Tilburg en Maastricht ging hij als dirigent aan de slag. Hij is enthousiast en gedreven en voornemens mooie muziek te gaan maken met Volksvlijt en Volksvermaak

U bent welkom op onze repetities

Harmonie Volksvlijt en Volksvermaak kan zeker nog nieuwe muzikanten gebruiken. Speelt u een (Hafabra-) instrument, op aanvaardbaar niveau, dan bieden wij u een gezellige vereniging, die vooral graag mooie en ook uitdagende muziek maakt.

Repetities: De harmonie repeteert iedere dinsdag in Cultureel centrum Den Bolder, Schoolstraat 19, Waspik. De repetitietijd is van 20.00 uur tot 22.30 uur. Bent u geïnteresseerd? Dan bent u van harte uitgenodigd om eens een repetitie bij te wonen.