Boekenbeurs 2018

Het is weer voorbij.......

De 8ste Boekenbeurs zit er weer op. En het was opnieuw een succes. Meer dan duizend bezoekers bezochten de beurs. Velen van hen gingen met tassen, of zelfs dozen vol weer weg. Thrillers, romans, legpuzzels, platen....het aanbod was zo divers dat iedereen wel iets kon vinden. Ook van de bijzondere tafel werden soms pareltjes meegenomen. 

Enthousiasme en verdriet..

De bezoekers waren over het algemeen zeer te spreken over de opzet en organisatie van de beurs. De wijze waarop alles in dozen gesorteerd was, de klantvriendelijkheid van de vrijwilligers op de vloer....het regende complimentjes. Minder was men te spreken over het feit dat dit naar alle waarschijnlijkheid de laatste beurs was. Veel mensen probeerden de organisatoren om te praten en bijna moesten we papieren zakdoekjes uitdelen.

Het boek gaat dicht....

Zeg nooit nooit, maar wat deze werkgoep betreft is het boek nu definitief gesloten. Het wordt tijd dat we de locatie gaan verlaten; De Bunte Vastgoed Zuid BV. wil daar graag een mooi woningbouwproject realiseren. En een andere geschikte locatie is er in Waspik niet te vinden. We zouden er immers maandenlang terecht moeten kunnen om te sorteren en alles op te bouwen.

Vrijwilligers, bedankt..

Rest ons nog een woord van dank aan alle vrijwilligers, die maandenlang iedere woensdag- en vrijdagochtend in de garage aanwezig waren om al die duizenden boeken, cd's,dvd's, platen en legpuzzels te sorteren. Jullie hebben geweldig werk verricht!! Wij weten dat jullie het met veel plezier en liefde deden, net als wij. En het liefste zouden jullie volgende week weer gaan sorteren....maar ja...het zit er op. Het boek is dicht.

Hubert, Liesbeth, Thom en Gerri