Boekenbeurs 2018

Voorbereidingen Boekenbeurs verlopen voorspoedig

Er wordt hard gewerkt door de grote groep vrijwilligers: Duizenden binnengebrachte boeken worden keurig per categorie gesorteerd en in dozen geplaatst. Fictie, zoals romans, thrillers en streekromans; maar ook non-fictie, zoals geschiedenis, heemkunde, natuur, religie en nog veel meer. Ook de platen, cd's en dvd's worden mooi en overzichtelijk gerangschikt. En niet te vergeten: de legpuzzels. Ze zijn er weer, in alle soorten en maten.

Er kan nog meer bij:

Natuurlijk kunnen we nog veel meer materiaal gebruiken: Hoe meer keuze, hoe liever. U kunt uw materiaal iedere vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur brengen bij de locatie: Garage Hommel, Julianastraat 36, Waspik

Problemen met inleveren?

Het kan zijn dat u op de genoemde tijd onmogelijk uw materiaal zelf kunt brengen. U kunt dan contact opnemen met het secretariaat:secretariaat@harmoniewaspik.nl of telefonisch: familie Langerwerf 0416-313089. Er kunnen dan andere afspraken gemaakt worden . Dit geldt ook voor mensen die hun spullen absoluut niet zelf kunnen brengen. Vrijwilligers kunnen ze dan ophalen. De vereniging wil deze service wel zoveel mogelijk beperken; ook om de onkosten te drukken. Kijk eerst in uw omgeving of iemand het materiaal mee kan nemen. Lukt dat echt niet, dan kunt u op de vrijwilligers rekenen.

Data en tijden:

Vrijdag 9 november: 15.00 - 20.00 uur

Zaterdag 10 november: 10.00 - 16.00 uur

Zondag 11 november: 10.00 - 16.00 uur

Hieronder nog wat sfeerbeelden van vorig jaar.

Boeken en platen te kust en te keur grote beurs Waspik 2016Boeken- en platenbeurs Waspik 2017 ook in DVD's grote keuze